deaktivere facebook midlertidig kontaktanonse

Hvis du avslutter kontoen din for godt, kan du ikke få tilbake Pins eller tavler senere. . Ikke logg inn på Pinterest for å sjekke om kontoen fortsatt er aktiv da aktiverer du kontoen igjen. Når du avslutter kontoen din, blir den offentlige profilen din deaktivert umiddelbart men det tar 14 dager før kontoen din slettes for godt. Vær oppmerksom på at Messenger-kontoen din fortsatt vil være aktiv hvis du velger å la Messenger-kontoen være aktiv eller er logget inn på Messenger-kontoen når du deaktiverer Facebook-kontoen din. Bla nedover, og trykk på, innstillinger og personvern, og trykk deretter på, innstillinger. Du vil også få en epost som varsler deg om at kontoen er i ferd med å bli slettet. Det gjør du ved å gå inn på kontoinnstillingene dine, som vist nedenfor.

Deaktivere facebook midlertidig kontaktanonse - Hvordan deaktiverer jeg Facebook-kontoen

Du slipper også å få epost og andre varslinger. Når Facebook-kontoen din er deaktivert, men du har fortsatt Messenger: Du kan fortsatt chatte med venner på Messenger. Finn ut hvordan du sletter kontoen din for godt. Hvis du ombestemmer deg før det har gått 14 dager, kan du logge inn med e-posten din og passordet ditt, så sender vi deg en link som du kan bruke til å aktivere kontoen igjen. Du finner ikke noen lenke for dette i profilen din, men må gå til denne siden. Facebook-profilbildet ditt er fortsatt synlig i samtalene dine på Messenger.

Videos

Live Facebook Thailand Sexy - Natcha Kobsab. Velg, rediger innstillinger, helt nederst trykker du på, deaktiver konto. I arkivet vil du finne bilder, videoer, pokes og alt annet du måtte ha bedrevet på Facebook siden du registrerte deg. Har du en bedriftskonto? Hvis du ombestemmer deg, trenger du bare å logge inn igjen for å aktivere kontoen din på nytt. 1) Logg inn på Facebook og gå inn på sikkerhetsinnstillingene dine: 2) Klikk på «Deaktiver brukerkontoen 3) Bekreft: Merk at det fremdeles ligger en kopi av profilen din på Facebooks tjenere. Om du mener alvor, og vil slette alle spor av livet ditt fra Facebooks registre, krever det litt mer tid og tålmodighet. Deaktiver konto, fortell oss hvorfor du tar en pause, og klikk deretter. Hvis du ønsker å komme tilbake til Facebook etter at du har deaktivert kontoen din, kan du aktivere kontoen på nytt når som helst ved cam free sex store nakne damer å logge inn på Facebook, eller ved å bruke Facebook-kontoen din til å logge inn et annet sted. Deaktiver kontoen din, når du deaktiverer Pinterest-kontoen, vises ikke profilen din og tavlene dine på Pinterest lenger. Trykk på, deaktiver konto for å bekrefte, trykk på øverst på Pinterest-profilen din. Se instruksjoner for: Deaktiver kontoen din for å ta en liten pause fra Pinterest eller avslutt kontoen for å ta farvel for godt. Velg, rediger innstillinger, bla nedover til «Konto» og klikk. Slik deaktiverer du kontoen din: Trykk. Deaktiver en avdød persons konto Vi kan deaktivere kontoen til et avdødt familiemedlem hvis du tar kontakt med oss. Det betyr at du når som helst kan aktivere kontoen din igjen og fortsette der du slapp. Dette er bare synlig for vennene dine, og bare fra vennelistene deres. Grundigst: Slett kontoen din for godt. Fyll ut passordet ditt og teksten i boksen. Når du får eposten, klikker du for å laste ned arkivet med filene dine. Vennene dine kan fortsatt se navnet ditt i vennelisten sin. Klikk på øverst på Pinterest. Du kan deaktivere kontoen din midlertidig og komme tilbake når som helst. Husk at du må ha tilgang til e-postadressen eller mobilnummeret som du bruker til å logge deg inn på kontoen, for å fullføre aktiveringen. Noe informasjon kan fortsatt være synlig, blant annet meldinger du har sendt til venner. Avslutt kontoen din, avslutt kontoen din hvis du er sikker på å si farvel til Pinterest.

En tanke på “Deaktivere facebook midlertidig kontaktanonse”

Legg igjen et Svar

E-postadressen din vil ikke offentliggjøres. Obligatoriske felt er merket *